- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 pebrot verd o vermell
- 1 porro
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- Uns xampinyons
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Un raig de vi blanc
- Una mica de farigola seca esmicolada
- 1 gra d'all
- Uns daus de formatge fresc
- Pasta tallarines o altra
Posem oli d’oliva en una cassola, tallem la ceba a trossets petits i la comencem a coure a foc fluix.
Tallem les verdures i les afegim. Després de la ceba, la pastanaga, seguida del pebrot, el porro, els xampinyons, l’albergínia i el carbassó.
Salpebrem i saltegem a foc mitjà.
Llavors hi afegim el vi blanc i deixem reduir.
Per últim, afegim una mica de farigola seca i un gra d’all pelat i picat ben petit. Saltegem durant un minut més i afegim els daus de formatge fresc. Apaguem el foc.
Bullim la pasta. Quan tinguem la pasta bullida la barregem amb les verdures i remenem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada