- 8 talls de congre
- 2 patates grosses
- 2 cebes
- 2 grans d’alls
- 2 tomàquets madurs
- 300 gr de pèsols frescos
- 6 carxofes
- Brou de peix
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Per la picada.
- 4 grans d’alls
- Julivert
- Un grapat d'ametlles
- 2 llesques de pa fregit
- Sal
En una cassola amb oli hi posem les patates pelades i esberlades a trossos.
Afegim els alls, les cebes i els tomàquets tot tallat a trossos petits. Posem les carxofes tallades a quarts i el peix.
Salpebrem i ho cobrim lleugerament amb el brou. Ho deixem coure.
Deu minuts abans d'apagar el foc afegim els pèsols i la picada, sacsegem una mica la cassola per barrejar-ho tot plegat.
Ho courem uns cinc minuts mes i ja estarà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada