- 1 pollastre
- 1 paquet de gambetes congelades
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- 4 grans d'all
- Un grapat d'ametlles
- Julivert
- All
- Un raig de vi blanc
- Brou o aigua
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Farina
Salpebrem el pollastre.
En una cassola amb oli sofregim el pollastre tallat a tossos i els grans d'all sense pelar.
Quan el pollastre sigui ros el retirem i amb el mateix oli sofregim la ceba i el tomàquet, després tornem a incorporar el pollastre i un pols de farina i ho remenem bé.
Després hi tirem un raig de vi blanc ho deixem un moments i ja podem abocar el brou corresponent per coure'l.
Quan la carn comenci a estar cuita fem una picada d'ametlles, all i julivert, la afegim la a cassola junt amb les gambetes ho deixem que faci xup-xup tot plegat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada