- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 50 gr de xoriço
- 50 gr de bacó
- 2 patates
- 1 manat de bledes
- 50 gr d'arròs
- Brou o aigua
- Oli d'oliva
- Sal
En una cassola amb oli sofregim la ceba tallada molt petita i després la pastanaga a trossets.
Quan comenci a canviar de color, posem el xoriço i el bacó trossejat i ho sofregim una mica mes.
Pelem i tallem les patates.
Afegim a la cassola les patates i les bledes tallades petites i ho ofeguem durant uns 3-5 minuts.
Després hi tirem el brou o aigua, la sal (o concentrat de carn) i ho deixem coure uns 10 minuts.
Provarem la sal i tirarem l'arròs. Es deixa coure fins que estigui fet.
Nota: Quan l'arròs estigui cuit podem afegir dos ous batuts i cuinar un minuts mes. Jo no els he posat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada