- Una làmina de pasta de full
- Crema pastissera
- Pomes Golden
- Sucre
- 1 rovell d'ou
- Cireres amb almívar
- Coco ratllat
Per la crema pastissera:
- ½ litre de llet
- 100gr de sucre
- 2 ous
- 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
- 1 branca de canyella
- La pell de mitja llimona
Posar a escalfar la llet i el sucre (reservar una mica de les dues) en una cassola amb la branca de canyella i la pell de la llimona. En un bol, posar la llet i el sucre reservat, afegir-hi la farina i barrejar bé amb un batedor manual. Afegir el ous i anar remenant. Quan la llet estigui calenta abocar-ho a la cassola. Coure fins que espesseixi sense deixar de remenar.
Primer de tot hem de fer la crema pastissera i la deixem refredar.
Encenem el forn a 180 graus.
Folrem un motlle amb la pasta de full i retallem la massa sobrant dels costats. Dobleguem les vores.
Tallem les pomes, les pelem, traiem el cor i les tallem a làmines.
Repartim la crema per sobre la pasta de full deixant lliure les vores, es cobreix amb la poma.
Pintem amb un pinzell la poma i les vores de la pasta de full amb el rovell d'ou debatut.
Ho posem al forn durant uns 15 o 20 minuts.
Una vegada dorada ho traiem del forn i ho deixem refredar.
Ho adornem amb unes cireres i coco ratllat.
Primer de tot hem de fer la crema pastissera i la deixem refredar.
Encenem el forn a 180 graus.
Folrem un motlle amb la pasta de full i retallem la massa sobrant dels costats. Dobleguem les vores.
Tallem les pomes, les pelem, traiem el cor i les tallem a làmines.
Repartim la crema per sobre la pasta de full deixant lliure les vores, es cobreix amb la poma.
Pintem amb un pinzell la poma i les vores de la pasta de full amb el rovell d'ou debatut.
Ho posem al forn durant uns 15 o 20 minuts.
Una vegada dorada ho traiem del forn i ho deixem refredar.
Ho adornem amb unes cireres i coco ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada