- ½ litre de llet
- 100gr de sucre
- 2 ous
- 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
- 1 branca de canyella
- La pell de mitja llimona
En un cassó posar a escalfar la llet i el sucre (reservar una mica de les dues) amb la branca de canyella i la pell de la llimona.
Just abans que arrenqui el bull, pararem el foc, ho taparem i deixarem aromatitzar la llet uns minuts, després la colem.
En un bol posem la llet i el sucre reservat, afegim la farina i els ous, ho barregem bé i ho aboquem en el cassó de la llet, ho posem al foc sense deixar de remenar fins que la crema espessí.
La posarem en un recipient per que es refredi i la taparem amb paper film que toqui directament la crema per evitar que faci pell.
Nota:
La crema pastissera és la base de molts postres, és una mica més espessa que la crema de Sant Josep.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada