- 400 gr de sucre
- 400 gr de farina
- 200 ml de nata per muntar
- 200 gr mantega
- 4 ous
- 2 sobres de gasificant rebosteria (dues violetes i dos blancs)
- 1 cullerada de petita de canyella amb pols
Encenem el forn a 160 graus.
Hem de tenir la mantega a punt de pomada.
Tamisem la farina juntament amb el gasificant i la canyella, i reservem.
En un bol batem la mantega amb el sucre, fins que comenci a blanquejar. A continuació, anem afegint els ous, un a un. I després hi afegim la nata.
A continuació, afegim la farina a poc a poc, i barregem amb una espàtula, suaument, amb moviments envoltants, fins que la farina estigui totalment integrada.
Aboquem la barreja en un motlle i escampem sucre per sobre.
Ho posem al forn a 160 graus durant uns 45 o 50 minuts. Podem comprovar si està fet punxant el centre amb un escuradents, i si surt net ja estarà llest.
Ho deixem refredar sobre una reixeta.
Nota:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada