- 4 galtes de porc
- 2 tomàquets petits
- 1 cebes grossa
- 6 alls
- 1 pastanaga
- 1 raig de conyac
- 1 raig de vi negre
- Farcellets d’herbes aromàtiques
- Patates
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
En una cassola amb oli sofregim les galtes salpebrades fins que estiguin daurades pels dos costats. Llavors hi tirem un raig de conyac i ho flamegem.
Afegim la ceba, la pastanaga, els alls i els tomàquets tot tallat a trossos, les herbes aromàtiques, i ho deixem coure una mica.
Desprès hi tirem el vi negre, deixem que s’evapori. Afegim una mica de brou o aigua i deixem coure les galtes. Si veiem que es queda sense suc hi anem tirant brou o aigua, de mica en mica, ja que no ha de quedar molt caldós.
Un cop cuites les galtes les traurem de la cassola i triturarem les verdures, les tornem a posar i ja estarà llest.
Acompanyem les galtes amb patates fregides.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada