dimecres, 3 de març de 2021

Pa de plàtan amb xips de xocolata

  • 340 gr de farina
  • 100 gr de sucre de canya
  • 70 gr de mantega
  • 2 ous
  • 2 plàtans o 3 petits
  • 2 cullerades petites de llevat
  • Un rajolí de llet
  • Un pessic de sal
  • 100 gr de xips de xocolata

Aixafem els plàtans amb la forquilla, incorporem els ous i el sucre ho remenem be. Afegim  la mantega desfeta, el rajolí de llet i després la sal, el llevat i la farina tamisada.

Un cop tot ben integrat hi posem els xips de xocolata.

Ho aboquem en un motlle untat amb mantega i ho posem al forn que ja tindrem calent a 180 graus, fins que estigui cuit, o fins que punxant-ne el centre amb un escuradents en surti net.

Si es torra massa de dalt però encara està cru per dins, es pot tapar la superfície amb un tros de paper d’alumini i esperar que s’acabi de coure.


Cap comentari:

Publica un comentari