- 340 gr de farina
- 100 gr de sucre de canya
- 70 gr de mantega
- 2 ous
- 2 plàtans o 3 petits
- 2 cullerades petites de llevat
- Un rajolí de llet
- Un pessic de sal
- 100 gr de xips de xocolata
Aixafem els plàtans amb la forquilla, incorporem els ous i el sucre ho remenem be. Afegim la mantega desfeta, el rajolí de llet i després la sal, el llevat i la farina tamisada.
Un cop tot ben integrat hi posem els xips de xocolata.
Ho aboquem en un motlle untat amb mantega i ho posem al forn que ja tindrem calent a 180 graus, fins que estigui cuit, o fins que punxant-ne el centre amb un escuradents en surti net.
Si es torra massa de dalt però encara està cru per dins, es pot tapar la superfície amb un tros de paper d’alumini i esperar que s’acabi de coure.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada