- 210 gr de farina
- 175 gr de sucre
- 3 ous
- 10 gr de llevat
- 60 ml de llet
- 190 ml d'oli
- La pell d'una llimona ratllada
- Canyella en pols
- Un polsim de sal
- Unes gotes de xocolata
En un bol aboquem els ous i el sucre, ho remenem fins que blanquegi i agafi volum.
Hi afegim la llet i l'oli.
Després hi posem la farina i el llevat tamisats, remenem fins que la massa sigui ben lligada.
Per últim hi afegim la sal, la canyella i la pell de llimona ratllada.
Tapem la massa amb paper film i la deixem a la nevera 1 hora com a mínim. Es pot tenir fins el dia següent.
Escalfem el forn a 200 graus, dalt i baix.
Ho traiem de la nevera i ho barregem amb un batedor manual.
Posem la massa en una mànega pastissera i omplim una mica els motlles de magdalena, a sobre hi tirem unes gotes de xocolata i acabem d'omplir fins a 3/4 de la seva capacitat.
Al damunt hi posem més gotes de xocolata.
Enfornem a 190 graus uns 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada