diumenge, 7 de febrer de 2021

Magdalenes amb gotes de xocolata


  • 210 gr de farina
  • 175 gr de sucre
  • 3 ous
  • 10 gr de llevat
  • 60 ml de llet
  • 190 ml d'oli 
  • La pell d'una llimona ratllada
  • Canyella en pols
  • Un polsim de sal
  • Unes gotes de xocolata

En un bol aboquem els ous i el sucre, ho remenem fins que blanquegi i agafi volum.

Hi afegim la llet i l'oli.

Després hi posem la farina i el llevat tamisats, remenem fins que la massa sigui ben lligada. 

Per últim hi afegim la sal, la canyella i la pell de llimona ratllada.

Tapem la massa amb paper film i la deixem a la nevera 1 hora com a mínim. Es pot tenir fins el dia següent.

Escalfem el forn a 200 graus, dalt i baix.

Ho traiem de la nevera i ho barregem amb un batedor manual.

Posem la massa en una mànega pastissera i omplim una mica els motlles de magdalena, a sobre hi tirem unes gotes de xocolata i acabem d'omplir fins a 3/4 de la seva capacitat.

Al damunt hi posem més gotes de xocolata.

Enfornem a 190 graus uns 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari