- Potes de pop cuites (1 per persona)
- 1 Kg (aproximadament) de patates
- 200 ml de crema de llet per cuinar
- Mantega
- Pebre vermell de la Vera
- All en pols
- Oli d'oliva
- Sal
Pelem les patates, les posem en una olla amb aigua i sal a foc lent fins que estiguin cuites.
Quan ja estiguin cuites, les escorrem i aixafem amb una forquilla. Amb la patata ben calenta i posem uns trossets de mantega al gust. Incorporem la crema de llet. Rectifiquem de sal. Ens ha de quedar un puré molt fi i cremós, si fes falta afegim mes aigua de la cocció de les patates o un rajolí de llet.
Posem la pota de pop a la planxa amb un rajolí d'oli. No fa falta tenir-lo molta estona ja que ja està cuit.
Tallem la pota del pop a rodanxes.
En una paella posarem un dit d'oli juntament amb una mica d'all en pols i pebre vermell, ho remenarem bé i al moment que comença a bullir l'oli apagarem el foc i ho reservarem.
Servim el plat amb una base del puré de patates i a sobre la pota de pop o les rodanxes.
Ho amanim amb una mica de sal Maldon i un raig d'oli amb el pebre vermell.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada