- 3 ous
- 1 iogurt
- 1 mida d’oli
- 2 mides de sucre
- 3 mides de farina
- 1 sobre de llevat
- Pell de llimona
- Les mides son l’envàs del iogurt
- Colorant alimentari
Encenem el forn a 180 graus.
Comencem batent els ous i el sucre, llavors hi afegim, el iogurt i l'oli. Incorporem ratlladura de pell de llimona.
Un cop tot barrejat hi afegim la farina i el llevat tot tamisat.
Repartim la massa en quatre bols. En cada bol hi posem una mica de colorant cada un de un color.
Untem un motlle amb mantega i farina.
Comencem abocant en el centre del motllo un color i després un altre i així els quatre d'un en un i sempre des de el centre.
Ho posem al forn fins que estigui cuit. Sabrem que està cuit si punxant-lo amb un escuradents aquest surt net.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada