- 1 làmina de pasta de full rectangular
- 1 pit de pollastre
- 1 ceba mitjana
- 2 dents d'all
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- Olives negres
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- 1 mica d'orenga
- 1 raig de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- 1 ou
- Llavors de sèsam (opcional)
En una paella sofregim la ceba i l'all tot tallat petit.
Tot seguit hi afegim els pebrots a daus petits i passats uns minuts el pollastre també tallat a trossos. Donem unes voltes i incorporem la sal, el pebre, l'orenga, les olives tallades a rodanxes i el tomàquet fregit.
Quan estigui quasi cuit afegim el vi blanc i deixem coure un parell de minuts més.
Retirem del foc i reservem.
Dobleguem la lamina de full sobre si mateixa pel costat més llarg. La tornem a desdoblegar i així ens queda la meitat marcada. En una de les meitats hi posem el sofregit reservat. L'altra meitat li fem uns talls paral·lels, tanquem la pasta i segellem les vores amb una forquilla.
Pintem la pasta de full amb l'ou batut i tirem per sobre llavors de sèsam.
Ho posem al forn ja calent, fins que estigui daurat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada