- Grans de raïm (sense pinyol)
- Grans de magrana
- Iogurt de maduixa
- Melmelada de maduixa
- Cobertura de xocolata
Batem una mica la melmelada per a desfer els possibles grumolls.
En el fons del vas posarem una capa de melmelada de maduixa, que cobreixi tota la base del got. Ho podem fer en copes o en qualsevol altre recipient.
Netegem i assequem els grans de raïm. Si tenen pinyol els traurem. Partim els grans per la meitat i els col·loquem sobre la melmelada.
Cobrirem els grans de raïm el iogurt.
Tallem la magrana per la meitat i amb la maça de morter anem donant-li cops i els grans aniran caient. Retirem les pells blanques que hagin pogut quedar entre els grans.
Posarem els grans de magrana sobre el iogurt. Ho reservem a la nevera.
Desfem la cobertura de xocolata al microones o al bany maria.
Quan la tinguem desfeta i no massa calenta, farem un cornet de paper. Tallem la punta amb unes tisores i sobre un paper de forn farem uns dibuixos. Ho deixem refredar a la nevera durant unes hores.
Per adornar el vas ho fem de presa ja que la cobertura es fon ràpidament amb l'escalfor de les mans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada