- 1 mida d’oli
- 2 mides de sucre
- 3 mides de farina
- 1 sobre de llevat
- Vainilla ensucrada
- 2 cullerada de cacau en pols Valor
-Les mides son l’envàs del iogurt
- Melmelada per farcir
-Per l'almívar:
- 100 ml d'aigua
- 100 gr de sucre
-Crema de llimona:
- 4 rovells d’ou
- 150 gr de sucre
- 50 gr de mantega
- 40 gr de Maizena
- 100 ml de suc de llimona
- 200 ml d’aigua
Batem els ous i el sucre, quan augmenta de volum, afegim la vainilla, el iogurt i l'oli. Un cop tot barrejat hi afegim la farina, el llevat i el cacau, tamisat, seguim batent.
En un motlle prèviament untat amb mantega i farina, aboquem la massa i l'enfornem a 180 graus uns 45 minuts. Fem la prova de punxar-lo amb un escuradents i si surt net ja estarà cuit.
Preparem l'almívar: posem un pot al foc amb l'aigua i el sucre i ho deixem bullir uns 5 minuts fins que espessí, sense deixar de remenar.
Preparem la crema: En un cassó posem tots els ingredients, remenem fins que arrenqui el bull i espessí, deixem coure, sense parar de remenar, uns minuts més.
El pastís un cop fred el tallem per la meitat i untem les parts de dins del pastis amb l’almívar, repartim la melmelada per sobre. Tanquem el pastís i el cobrim amb la crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada