dimecres, 20 d’agost del 2014

Mozzarella marinada


  • Mozzarella
  • Fulles d'alfàbrega fresca
  • Suc de llimona
  • Barreja de pebres
  • Oli d'oliva
  • Sal (opcional)

Escorrem les boles de mozzarella del líquid i les posem en un recipient amb tapa hermètica que pugui anar a la nevera.

Rentem bé les fulles d'alfàbrega i les eixuguem, triem les que no siguin molt grans.

Incorporem l'alfàbrega al recipient de la mozzarella i afegim una mica de suc de llimona, el pebre acabat de moldre i oli d'oliva fins a cobrir. Si ho desitgem afegim sal.

Barregem bé, però amb cura, tots els ingredients, ho deixem reposar a la nevera d'un dia per l'altre.

La mozzarella marinada la podem fer servir per amanides verdes, amanides de pasta, sopes fredes ...

En aquesta ocasió he utilitzat boles de mozzarella, però també es pot fer amb mozzarella més grans i tallar-la a trossos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada