dimarts, 5 d’agost del 2014

Plum-cake de taronja



  •  3 taronges
  • 3 ous
  • 250 gr de sucre
  • 50 gr de sucre
  • 70 ml d'oli
  • 1 sobre de llevat
  • 200 gr. de farina

Agafem una taronja i la tallem per la meitat, una meitat en fem talls per guarnir. En una safata aboquem una mica de sucre, (dels 50 gr) hi posem els talls de taronja i a sobre el sucre restant. Ho deixem reposar mentre fem el pa de pessic.

Ratllem la pell de l'altra meitat de taronja.

Encenem el forn a 180 graus.

En un bol batem els ous i el sucre, després hi tirem el suc de dues taronges i l'oli. Batem fins a obtenir una crema fina.

Ara hi aboquem la ratlladura de taronja, el llevat i la farina tamisada. Ho barregem bé.

En un motlle rectangular aboquem la preparació. Per saber si el pastís està cuit, clavarem un escuradents i si surt sec ja ho tindrem fet.

Un cop fora del forn ho guarnirem amb les taronges ensucrades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada