- 3 taronges
- 3 ous
- 250 gr de sucre
- 50 gr de sucre
- 70 ml d'oli
- 1 sobre de llevat
- 200 gr. de farina
Agafem una taronja i la tallem per la meitat, una meitat en fem talls per guarnir. En una safata aboquem una mica de sucre, (dels 50 gr) hi posem els talls de taronja i a sobre el sucre restant. Ho deixem reposar mentre fem el pa de pessic.
Ratllem la pell de l'altra meitat de taronja.
Encenem el forn a 180 graus.
En un bol batem els ous i el sucre, després hi tirem el suc de dues taronges i l'oli. Batem fins a obtenir una crema fina.
Ara hi aboquem la ratlladura de taronja, el llevat i la farina tamisada. Ho barregem bé.
En un motlle rectangular aboquem la preparació. Per saber si el pastís està cuit, clavarem un escuradents i si surt sec ja ho tindrem fet.
Un cop fora del forn ho guarnirem amb les taronges ensucrades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada