- 60 gr de cuscús per persona
- Brou
- Poma
- Mango
- Tomàquets
- Ceba de figueres
- Nous de brasil
- Gingebre en pols
- Julivert
- Alfàbrega
- Menta
- Suc de llimona
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
Posem el cuscús en un bol, hi aboquem el brou bullin, haurà de quedar cobert, ho tapem i ho deixem reposar uns cinc minuts.
Després comprovem que s'ha begut tot el brou, afegim un raig d'oli i amb una forquilla ho remenem perquè el gra quedi solt.
Ho deixem refredar.
Pelem el tomàquet, la poma, el mango i la ceba, ho tallem tot a trossos petits, partim les anous i ho aboquem tot al bol amb el cuscús. Ho reguem amb un raig de suc de llimona.
Incorporem les herbes aromàtiques picades ben fines.
Ho amanim amb gingebre, pebre negre, sal i oli, barregem tots els ingredients i ho deixem reposar tapat a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada