- 3 ous
- 1 iogurt
- 1 mida d’oli
- 2 mides de sucre
- 3 mides de farina
- 1 sobre de llevat
- Pell de llimona
- Vainilla ensucrada
- Sucre llustre
Les mides son l’envàs del iogurt
Encenem el forn a 180 graus.
Comencem batent els ous i el sucre, llavors hi afegim la vainilla, el iogurt i l'oli. Incorporem ratlladura de pell de llimona.
Un cop tot barrejat hi afegim la farina i el llevat tot tamisat.
En un motlle untat amb mantega i farina aboquem la massa.
Es cou al forn durant uns 35/40 minuts a 180 graus.
Sabrem que està cuit si punxant-lo amb un escuradents aquest surt net.
Un cop fred li espolsem sucre llustre per sobre.
Encenem el forn a 180 graus.
Comencem batent els ous i el sucre, llavors hi afegim la vainilla, el iogurt i l'oli. Incorporem ratlladura de pell de llimona.
Un cop tot barrejat hi afegim la farina i el llevat tot tamisat.
En un motlle untat amb mantega i farina aboquem la massa.
Es cou al forn durant uns 35/40 minuts a 180 graus.
Sabrem que està cuit si punxant-lo amb un escuradents aquest surt net.
Un cop fred li espolsem sucre llustre per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada