- Fulles grans de cabdells (cogollos)
- Alvocat
- Ceba tendre
- Tomàquet xerri
- Blat de moro
- Anous
Separem les fulles necessàries dels cabdells, les posem uns minuts en aigua freda. Abans de servir-les, les escorrem bé, en una centrifugadora d'enciam.
En un bol barregem el blat de moro, la ceba tallada petita, els tomàquets tallats per la meitat, l'alvocat tallat a quadradets i les anous trossejades.
En una safata hi posem les fulles dels cabdells, i les farcim amb la barreja que tenim al bol.
Salsa per amanir-ho:
- 1/4 escalunya o ceba tendra o ceba de figueres
- 1 cullerada de mostaza de Dijon
- 1 raig de llet
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
En el pot de triturar hi posem la ceba tallada petita, la mostassa, la llet, sal i pebre i oli, comencem a batre i continuem incorporant oli, com si féssim una maionesa.
Deixem reposar la salsa ben tapada a la nevera. La servim en una salsera a part perquè cada comensal se serveixi al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada