- Llagostins
- Musclos de roca
- Patates
- Enciam variat
- Pastanaga
- Poma
Per la salsa:
- Ceba tendre
- Mostaza de Dijon
- Rovell d'ou dur
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Vinagre de Mòdena
Coem els llagostins en abundant aigua amb sal durant 30 segons. Els pelem i reservem els caps.
En una olla amb aigua i sal coem les patates amb pell. Les deixem refredar i les pelem.
Obrim els musclos al vapor. Els traiem de la closca.
En una safata posem les patates tallades a trossos, els llagostins, que també els podem tallar en dos i els musclos. Ho amanim amb la salsa.
Preparem la salsa: extraiem tot el suc dels caps dels llagostins i ho barregem amb la mostassa, el rovell d'ou, una mica de brou dels musclos, ceba tendra picada, julivert. Batem afegint poc a poc l'oli com si fos una maionesa. Salpebrem al gust. Vinagre (opcional)
Ratllem la pastanaga i la poma, i ho barregem amb l'enciam. La podem servir a part o com a fons de l'amanida de patata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada