divendres, 1 d’agost del 2014

Amanida de patata marinera


  • Llagostins
  • Musclos de roca
  • Patates
  • Enciam variat
  • Pastanaga
  • Poma
Per la salsa:
  • Ceba tendre
  • Mostaza de Dijon
  • Rovell d'ou dur
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Vinagre de Mòdena

Coem els llagostins en abundant aigua amb sal durant 30 segons. Els pelem i reservem els caps.

En una olla amb aigua i sal coem les patates amb pell. Les deixem refredar i les pelem.

Obrim els musclos al vapor.  Els traiem de la closca.

En una safata posem les patates tallades a trossos, els llagostins, que també els podem tallar en dos i els musclos. Ho amanim amb la salsa.

Preparem la salsa: extraiem tot el suc dels caps dels llagostins i ho barregem amb la mostassa, el rovell d'ou, una mica de brou dels musclos, ceba tendra picada, julivert. Batem afegint poc a poc l'oli com si fos una maionesa. Salpebrem al gust. Vinagre (opcional)

Ratllem la pastanaga i la poma, i ho barregem amb l'enciam. La podem servir a part o com a fons de l'amanida de patata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada