dijous, 30 de gener del 2014

Pasta amb bolets


  • 250 gr de pasta tulipes o qualsevol altra
  • 400 gr carn de porc tallada a daus (cap de llom)
  • 2 cebes tendres
  • 1 manat d'alls tendres
  • 300 gr de bolets la varietat que vulguem
  • 2 grans d'all
  • Julivert
  • 1 cullerada de pols de ceps (opcional)
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Formatge parmesà ratllat

En una cassola amb oli saltegem la carn salpebrada, després hi afegim les cebes i els alls tallat a juliana, a mig coure hi tirem els bolets tallats a trossos, l'all i el julivert picat.

Per ultim hi afegim la pols de ceps i rectifiquem de sal i pebre.

En una olla fem bullir la pasta amb abundant aigua i sal. Un cop cuita la colem i l'aboquem a la cassola, remenem bé. Afegim el formatge ratllat i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada