divendres, 24 de gener del 2014

Amanida de margalló, alvocat i xerri


  • Margallons (palmitos)
  • Tomàquets xerri
  • Alvocats
  • Olives negres
  • Ous durs
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Bullim el ous.

Tallem els margallons a rodanxes, els tomàquets xerri per la meitat, pelem els alvocats, els hi traiem el pinyol i els tallem a quadrats.

Tot seguit, afegim les olives, i els ous durs. Ho amanim amb oli, sal i pebre.

També podem fer una vinagreta:
  • Seitons en oli
  • 1 dent d'all
  • Pebre negre
  • Vinagre
  • Oli d'oliva
En el pot de la batedora, posem uns seitons tallats, un polsim de pebre negre, l'all pelat, un raig de vinagre i oli d'oliva. És bat, i ja tenim la vinagreta llesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada