- Vol-au-vent o tartaletes
- Maduixots
- Kiwis
- Plàtan
- Raïm
- Altres fruites
Per la crema pastissera:
- ½ litre de llet
- 100 gr de sucre
- 2 ous
- 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
- 1 branca de canyella
- La pell de mitja llimona
Posar a escalfar la llet i el sucre (reservar una mica de les dues) en una cassola amb la branca de canyella i la pell de la llimona. En un bol, posar la llet i el sucre reservat, afegir-hi la farina i barrejar bé amb un batedor manual, després afegir el ous i anar remenant.
Quan la llet estigui calenta abocar-ho a la cassola. Coure fins que espesseixi sense deixar de remenar. Deixar que es refredi i posar-la en una màniga pastissera.
Pelar la fruita que haurem escollit i tallar-la a trossos petits. En una safata escampar sucre i col·locar les fruites, tirar-hi sucre per sobre i deixar macerar.
Amb la màniga pastissera omplim de crema els vol-au-vent o les tartaletes i les decorem amb la fruita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada