dimecres, 8 de gener del 2014

Mini tartaletes de crema i fruites


  • Vol-au-vent o tartaletes
  • Maduixots
  • Kiwis
  • Plàtan
  • Raïm
  • Altres fruites

Per la crema pastissera:
  • ½ litre de llet
  • 100 gr de sucre
  • 2 ous
  • 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
  • 1 branca de canyella
  • La pell de mitja llimona

Posar a escalfar la llet i el sucre (reservar una mica de les dues) en una cassola amb la branca de canyella i la pell de la llimona. En un bol, posar la llet i el sucre reservat, afegir-hi la farina i barrejar bé amb un batedor manual, després afegir el ous i anar remenant.
Quan la llet estigui calenta abocar-ho a la cassola. Coure fins que espesseixi sense deixar de remenar. Deixar que es refredi i posar-la en una màniga pastissera.

Pelar la fruita que haurem escollit i tallar-la a trossos petits. En una safata escampar sucre i col·locar les fruites, tirar-hi sucre per sobre i deixar macerar.

Amb la màniga pastissera omplim de crema els vol-au-vent o les tartaletes i les decorem amb la fruita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada