dimecres, 1 de gener del 2014

Arròs de bacallà amb verdures


  • 400 gr de bacallà
  • 400 gr d'arròs
  • 3 cebes
  • 3 dent d'all
  • 3 tomàquet
  • 1/4 de coliflor
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 4 alls tendres
  • 4 carxofes
  • Oli i Sal

El bacallà el dessalem i el tallem a quadrats.
Tallem la coliflor en branques de flors.
Tallem els pebrots a trossos.
Els alls tendres pelats i sencers.
Les carxofes triades les tallem en quatre trossos.
Posem una olla amb aigua al foc.

En una cassola amb oli sofregim la ceba i els alls tot picat, quan comenci a agafar color hi afegim el tomàquet triturat, desprès hi posem la coliflor, els pebrots, els alls tendres i la carxofa i ho anem sofregint. Ho salem lleugerament.

Quan el sofregit estigui cuit hi tirem l'arròs i ho saltegem tot plegat. Afegim l'aigua bullint.

Ho deixem bullir 10 minuts a foc viu, afegim el bacallà i afluixem el foc.

Tastem , rectifiquem de sal i que acabi de coure.

Un cop cuit el tapem i el deixem reposar uns minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada