- 400 gr de bacallà
- 400 gr d'arròs
- 3 cebes
- 3 dent d'all
- 3 tomàquet
- 1/4 de coliflor
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 4 alls tendres
- 4 carxofes
- Oli i Sal
El bacallà el dessalem i el tallem a quadrats.
Tallem la coliflor en branques de flors.
Tallem els pebrots a trossos.
Els alls tendres pelats i sencers.
Les carxofes triades les tallem en quatre trossos.
Posem una olla amb aigua al foc.
Tallem la coliflor en branques de flors.
Tallem els pebrots a trossos.
Els alls tendres pelats i sencers.
Les carxofes triades les tallem en quatre trossos.
Posem una olla amb aigua al foc.
En una cassola amb oli sofregim la ceba i els alls tot picat, quan comenci a agafar color hi afegim el tomàquet triturat, desprès hi posem la coliflor, els pebrots, els alls tendres i la carxofa i ho anem sofregint. Ho salem lleugerament.
Quan el sofregit estigui cuit hi tirem l'arròs i ho saltegem tot plegat. Afegim l'aigua bullint.
Ho deixem bullir 10 minuts a foc viu, afegim el bacallà i afluixem el foc.
Tastem , rectifiquem de sal i que acabi de coure.
Un cop cuit el tapem i el deixem reposar uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada