- 1 peu de porc partit en quatre
- 4 osos de l'espinada de porc
- 1 os de pernil
- 1 kg de bledes
- 3 patates
- 400 gr de mongetes
- 100 gr arròs
- 1 ceba
- 4 alls
- 3 tomàquets
- Pebre vermell
- Oli d'oliva
- Sal
En una olla posem a bullir les mongetes que ja haurem remullat tota la nit.
En un altra olla bullim els ossos i el peu, hi posem sal. Quant estigui cuit hi posem les bledes i les patates. Al cap d'una estona hi tirem l'arròs.
No ens passem d'aigua, pe què desprès poden fer servir l'aigua de bullir les mongetes.
En una paella sofregim la ceba i els alls tot trinxat, quan agafi color hi posem els tomàquets triturats, amb una cullerada de postres de pebre vermell. Ho aboquem a l'olla.
Uns minuts abans de apagar el foc hi posem les mongetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada