- 2 peus de porc
- 150 gr de cigrons
- 1 porro
- 2 pastanagues
- 1 branca d'api
- 1 bitxo
- 1 fulla de llorer
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 1 tomàquet
- 4 talls de xoriço
- 1 llesca petita de pa torrat
- Unes ametlles
- Unes avellanes
- Julivert
- Pebre vermell dolç
- Un raig de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
El dia abans posem el cigrons en remull.
En una olla amb aigua freda posem els peus de porc, els cigrons, el porro, la pastanaga, l'api, el llorer, el bitxo i salem. Ho deixem coure fins que el peus i els cigrons estiguin cuits.
En una cassola sofregim la ceba i l'all trinxat, quan la ceba comenci agafar color afegim el tomàquet triturada i el xoriço, deixem coure i després hi posem els peus i els cigrons, un cullerot de brou de bullir els peus i ho deixem a foc lent 10 minuts. Rectifiquem de sal.
Fem una picada amb el pa, els fruits secs, el julivert, el pebre vermell i el vi. Ho aboquem a la cassola i ho deixem 5 minuts més a foc lent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada