- 1 paquet de crestes
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 2 albergínies
- 3 tomàquets grossos
- Oli i sal
Pelem i tallem a daus les verdures. Pelem i triturem els tomàquets.
Les albergínies les tallarem mentre s'estiguin coent les altres verdures.
En una cassola amb oli sofregirem la ceba, quan estigui transparent hi afegirem els pebrots, ho deixarem que es vagi fent a poc a poc.
A mig coure aboquem l'albergínia i tirem la sal.
Ho deixem coure fins que les verdures agafin color, després li afegim el tomàquet, ho deixem coure fins que sembli una melmelada.
Tirar una mica de sucre si el tomàquet és molt àcid .
Si sobra samfaina es pot congelar, així la tindrem apunt per qualsevol àpat.
Deixem refredar la preparació i farcim les crestes, les tanquem sobre sí mateixes, pressionant les vores amb ajuda d'una forquilla.
Les podem fregir en una paella amb força oli calent o les podem coure al forn pintades amb ou batut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada