- 400 gr de bacallà dessalat
- 1 patata
- 100 ml de llet
- 3 grans d’all
- 150 ml d'oli d'oliva
- Sal
- Aigua de la cocció
Posem a bullir aigua i escaldem el bacallà. Traurem la pell i les espines i el tallem a trossos petits, el reservem.
En la mateixa aigua hi bullim la patata.
Tallem els alls a rodanxes i els fregim amb oli d’oliva, quan estiguin rossos, hi posem el bacallà i li donem un tomb.
Agafem el pot de la batedora hi posem el bacallà juntament amb els alls i l'oli, la patata i a poc a poc hi aboquem la llet calenta fins que quedi lligat com si fos una maionesa. Afegim sal si cal.
Si fes falta si pot afegir una mica d'aigua de la cocció per obtenir la textura desitjada.
Podem fer la brandada sense patata.
Amb la brandada de bacallà podem farcir uns pebrots del piquillo o posar-la damunt d'unes torrades molt fines, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada