- 1 pot de pebrots del piquillo
- 100 gr de carn picada de vedella
- 100 gr de carn picada de porc
- 100 gr de camagrocs o altres bolets
- 1 ceba
- 3 grans d’alls
- 2 tomàquets
- Un raig de vi blanc
- 1 cullerada sopera de farina
- 1 got de llet
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
En una paella amb oli sofregim la ceba i els alls tallat a juliana, salpebrem una mica, quan estigui transparent afegim els bolets i la carn picada, deixem coure.
Tirem un raig de vi blanc, barregem i afegim els tomàquets triturats.
Un cop ho tenim cuit incorporem una cullerada sopera de farina i la sofregim, incorporem un got de llet i anem remenant i ja tenim la pasta per a farcir els pebrots. La deixem refredar.
Agafem els pebrots en una ma i amb l'ajuda d'una cullera els farcim.
Reservem un pebrot i el líquid dels pebrots per fer la salsa.
Per fer la salsa farem servir una mica del sofregit que ens hagi sobrat i afegim el pebrot del piquillo, suc del pot dels pebrots i un raig de llet. Ho deixem coure, ens ha de quedar una salsa espessa. Rectifiquem de sal i pebre i ho triturem amb la batedora.
Posem els pebrots en una safata que pugui anar al forn i tirem la salsa per sobre.
Enfornem uns 15 minuts. Ho servim calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada