- 4 talls de morro de bacallà dessalat
- 250 gr de pèsols desgranats
- 4 carxofes
- 1/2 kg de patates
- 1 ceba grossa
- 5 grans d'alls
- 2 tomàquets madurs
- 4 ous durs
- 3 fulles de llorer
- Un raig de vi blanc
- Farina
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Per a la picada:
- 1 gra d'all
- Julivert
- Un grapat d'ametles i avellanes
- La carn d'una nyora
- Pebre vermell dolç
Primer de tot bullim els ous durant 10 minuts per fer-los durs.
En una cassola amb oli fregim el bacallà enfarinat. Un cop fregit el reservem.
En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba i l'all trinxat. Afegim les fulles de llorer.
Partim els tomàquets a trossos i els incorporem a la cassola. Al mateix temps, hi posarem un raig de vi blanc. Deixem que es faci el sofregit.
Afegim aigua calenta i aboquem les patates esqueixades, les carxofes tallades i els pèsols. Ho salpebrem. Remenem tot plegat una mica. Hi ho deixem coure.
En els últims minuts afegim la picada, el bacallà i els ous durs partits per la meitat.
Deixem que faci xup-xup uns minuts més i llests.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada