- 1 pop de 2 kg
- 6 dents d'all
- 2 cebes
- 2 tomàquets madurs
- 1 got de vi blanc
- Patates
- 1 nyora
- 3 fulles de llorer
- Oli d'oliva
- Sal, pebre negre
És recomanable congelar el pop abans de fer-lo servir.
El descongelem a temperatura ambient.
En una olla amb aigua bullint espantem el pop. Mantindrem el pop submergit un parell de segons i el traurem, repetirem aquest procés tres vegades.
Deixem bullir el pop mitja hora amb l'olla destapada. Després parem el foc, tapem l'olla i el deixem reposar mitja hora més. El reservem, també el caldo de la cocció.
Escaldem la nyora i raspem la seva polpa.
En una cassola amb oli fregim els alls a làmines, quan comencin a agafar color afegim la ceba trinxada. Després incorporem els tomàquets pelats i tallats a trossos, la carn de la nyora, el llorer, la sal i el pebre. Deixarem coure tot plegat fins que quedi ros.
A continuació pelem i esberlem les patates i les incorporem a la cassola. Ho remenem i hi tirem el vi, deixem que s'evapori l'alcohol, i ja hi podrem incorporar el suc de bullir el pop ha de cobrir totalment les patates.
Quan la patata sigui pràcticament cuita, hi incorporem el pop tallat a trossos. Ho remenem tot plegat i ho deixem coure 5 minuts més
El descongelem a temperatura ambient.
En una olla amb aigua bullint espantem el pop. Mantindrem el pop submergit un parell de segons i el traurem, repetirem aquest procés tres vegades.
Deixem bullir el pop mitja hora amb l'olla destapada. Després parem el foc, tapem l'olla i el deixem reposar mitja hora més. El reservem, també el caldo de la cocció.
Escaldem la nyora i raspem la seva polpa.
En una cassola amb oli fregim els alls a làmines, quan comencin a agafar color afegim la ceba trinxada. Després incorporem els tomàquets pelats i tallats a trossos, la carn de la nyora, el llorer, la sal i el pebre. Deixarem coure tot plegat fins que quedi ros.
A continuació pelem i esberlem les patates i les incorporem a la cassola. Ho remenem i hi tirem el vi, deixem que s'evapori l'alcohol, i ja hi podrem incorporar el suc de bullir el pop ha de cobrir totalment les patates.
Quan la patata sigui pràcticament cuita, hi incorporem el pop tallat a trossos. Ho remenem tot plegat i ho deixem coure 5 minuts més
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada