- 1 làmina de pasta de full
- 2 pomes
- Melmelada de taronja
- Sucre morè
- Canyella en pols
- Sucre de llustre
Passarem les pomes per la picadora, que quedin a bocins petits.
Estenem la làmina de full i hi posem una capa de melmelada de taronja, repartirem la poma al damunt, una mica de canyella i sucre morè.
Enrotllem la pasta de full com si fos un braç de gitano i la tallem a rodelles.
Les pintem amb un rovell d'ou batut.
Ho posem en una safata de forn amb paper sulfurat i ho courem a 190 graus fins que quedin rosses.
Un cop fredes hi tirem sucre de llustre per sobre.
Estenem la làmina de full i hi posem una capa de melmelada de taronja, repartirem la poma al damunt, una mica de canyella i sucre morè.
Enrotllem la pasta de full com si fos un braç de gitano i la tallem a rodelles.
Les pintem amb un rovell d'ou batut.
Ho posem en una safata de forn amb paper sulfurat i ho courem a 190 graus fins que quedin rosses.
Un cop fredes hi tirem sucre de llustre per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada