- 500 gr de sípia (amb la melsa)
- 250 gr de carn picada de porc
- 250 gr de carn picada de vedella
- 400 gr de pèsols
- 2 cebes
- Alls
- 3 tomàquets
- 1 raig de vi blanc
- Molla de pa
- 1 ou
- Julivert
- Farina
- Llet
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Pebre vermell
- Un grapat d'ametlles
En un bol barregem les carns salpebrades, amb all i julivert trinxat, després hi afegim l’ou i la molla de pa estovada amb llet, anem fent boletes i les enfarinem. Les fregim en una cassola amb oli. Un cop fregides les retirem i les reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba tallada i els alls, tot seguit hi tirem el tomàquet trinxat amb la melsa de la sípia, quan comenci a enrossir-se hi tirem el vi, la sípia tallada a trossos, l'aigua i la sal. Ho deixem coure.
Quan la sípia estigui mig cuita hi tirem les mandonguilles i els pèsols.
En el morter fem la picada amb ametlles, julivert i pebre vermell, i ho afegim a la cassola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada