dimarts, 13 de gener del 2015

Mandonguilles amb sípia


  • 500 gr de sípia (amb la melsa)
  • 250 gr de carn picada de porc
  • 250 gr de carn picada de vedella
  • 400 gr de pèsols
  • 2 cebes
  • Alls
  • 3 tomàquets
  • 1 raig de vi blanc
  • Molla de pa
  • 1 ou
  • Julivert
  • Farina
  • Llet
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Pebre vermell
  • Un grapat d'ametlles

En un bol barregem les carns salpebrades, amb all i julivert trinxat, després hi afegim l’ou i la molla de pa estovada amb llet, anem fent boletes i les enfarinem. Les fregim en una cassola amb oli. Un cop fregides les retirem i les reservem.

En el mateix oli sofregim la ceba tallada i els alls, tot seguit hi tirem el tomàquet trinxat amb la melsa de la sípia, quan comenci a enrossir-se hi tirem el vi, la sípia tallada a trossos, l'aigua i la sal. Ho deixem coure.

Quan la sípia estigui mig cuita hi tirem les mandonguilles i els pèsols.

En el morter fem la picada amb ametlles, julivert i pebre vermell, i ho afegim a la cassola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada