- 500 gr de ronyons de xai
- 2 cebes
- 3 dents d'alls
- Pinyons
- Julivert
- 1/2 vas de xerès o vi blanc
- Una mica de farina
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Vinagre
Rentem i tallem els ronyons a rodanxes, eliminem els possible restes de greix, els posem amb aigua i un bon raig de vinagre una estona, després els rentem i escorrem.
En una cassola amb oli sofregim la ceba i els alls en juliana, afegim els pinyons, després el julivert i la farina, ho remenem bé.
Tirem el xerès i després els ronyons, salpebrem, els deixem coure a foc lent uns 10 o 15 minuts fins que estiguin tous i la salsa hagi quedat espesa.
Els ronyons de xai no han de coure molt, sinó ens quedaran durs.
En una cassola amb oli sofregim la ceba i els alls en juliana, afegim els pinyons, després el julivert i la farina, ho remenem bé.
Tirem el xerès i després els ronyons, salpebrem, els deixem coure a foc lent uns 10 o 15 minuts fins que estiguin tous i la salsa hagi quedat espesa.
Els ronyons de xai no han de coure molt, sinó ens quedaran durs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada