- 300 gr d'espirals
- 500 gr de xampinyons frescos
- 6 dents d'all
- 200 ml de nata líquida
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
En una olla amb aigua i sal bullim els espirals, un cop cuits els escorrem, els untem amb una mica d'oli i els reservem.
En una cassola amb oli sofregim els alls filetejats quan agafin color afegim els xampinyons tallat a lamines, ho salem i sofregim.
Abaixem el foc, tapem la cassola i deixem coure els xampinyons.
Quan estiguin cuits afegim la nata liquida i ho deixem coure fins que espessí la salsa.
Després hi tirem julivert picat, una mica de pebre i els macarrons. Ho barregem bé i servim calent.
En una cassola amb oli sofregim els alls filetejats quan agafin color afegim els xampinyons tallat a lamines, ho salem i sofregim.
Abaixem el foc, tapem la cassola i deixem coure els xampinyons.
Quan estiguin cuits afegim la nata liquida i ho deixem coure fins que espessí la salsa.
Després hi tirem julivert picat, una mica de pebre i els macarrons. Ho barregem bé i servim calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada