- Cues de rap
- Gambes fresques
- Cloïsses
- Patates
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1 cullerada de pasta de nyora
- 1 got de vi blanc
- Brou de peix
- Oli d’oliva, sal i pebre
- Per la picada: 2 alls, julivert, 5 ametlles i 5 avellanes
Rentem el peix, salpebrem les cues de rap i les marcarem en la cassola, amb oli ben calent; farem el mateix amb les gambes; reservarem.
Obrirem les cloïsses al vapor, mirant de que no tinguin sorra i també les reservarem.
En el mateix oli sofregim la ceba tallada petita. Un cop feta afegirem el tomàquet ratllat i la cullerada de pasta de nyora. Quan estigui ben fregit afegirem el got de vi i deixarem uns minuts que redueixi.
Incorporem al sofregit les patates escapçades i tot seguit afegirem el brou de peix, mirant de que cobreixi les patates. Deixarem bullir.
Farem la picada i l'abocarem a la cassola.
Quan les patates estiguin casi cuites afegirem el rap, les gambes i les cloïsses.
Deixarem que s'acabi de coure i ja estarà llest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada