diumenge, 8 de maig del 2022

Suquet de rap amb gambes i cloïsses


  • Cues de rap
  • Gambes fresques
  • Cloïsses
  • Patates
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 cullerada de pasta de nyora
  • 1 got de vi blanc
  • Brou de peix
  • Oli d’oliva, sal i pebre
  • Per la picada: 2 alls, julivert, 5 ametlles i 5 avellanes

Rentem el peix, salpebrem les cues de rap i les marcarem en la cassola, amb oli ben calent; farem el mateix amb les gambes; reservarem.

Obrirem les cloïsses al vapor, mirant de que no tinguin sorra i també les reservarem.

En el mateix oli sofregim la ceba tallada petita. Un cop feta afegirem el tomàquet ratllat i la cullerada de pasta de nyora. Quan estigui ben fregit afegirem el got de vi i deixarem uns minuts que redueixi.

Incorporem al sofregit les patates escapçades i tot seguit afegirem el brou de peix, mirant de que cobreixi les patates. Deixarem bullir.

Farem la picada i l'abocarem a la cassola.

Quan les patates estiguin casi cuites afegirem el rap, les gambes i les cloïsses.

Deixarem que s'acabi de coure i ja estarà llest. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada