diumenge, 8 de maig del 2022

Cuscús marroquí


  • 250 gr de cuscús
  • 250 ml de brou de verdures
  • 1 pebrot verd
  • 150 gr carbassa
  • Mig carbassó
  • 2 grans d'all
  • Panses
  • Julivert
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • Curri, canyella, comi, gingebre

Pelem i tallem a trossos petits el pebrot, la carbassa i el carbassó.

En una cassola amb oli sofregim els alls picats, afegim el julivert, el pebrot, la carbassa i el carbassó, ho salpebrem i ho deixem coure.

Després afegim les panses i les especies, ho saltegem un minuts.

Posem la sèmola en un bol, i la cobrim amb el brou de verdures calent. La tapem amb un drap de cuina uns 10 minuts aproximadament. Quan la sèmola estigui inflada hi posem un raig d'oli, la remenem amb una forquilla per tal que quedi solta.

Servim el cuscús remenat amb les verdures. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada