dissabte, 26 de setembre del 2020

Crema de patata, porro i bacó

  • 200 gr. de patates
  • 5 porros
  • 2 grans d'all
  • 100 gr de bacó
  • 25 gr de mantega
  • 1 litre de brou de verdures
  • Crema de llet
  • Sal i pebre

Deixem que es fongui la mantega en una cassola i saltegem durant uns minuts les patates tallades a daus, 4 porros a rodanxes, els grans d'alls aixafats i el bacó tallat a tires, sense deixar de remenar.

A continuació, hi afegim brou de verdures i ho deixem bullir. Al final de la cocció, hi afegim crema de llet. Rectifiquem de sal i pebre.

Ho passem per la batedora fins que quedi una crema ben fina.

Posem una paella oli, quan sigui ben calent hi fregim 1 porro tallat a tiretes fins que quedin rosses i cruixents.

Servim la crema i decorem el plat posant a sobre les tiretes de porro cruixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada