dimarts, 22 de setembre del 2020

Coca de porros i formatge


  • 1 lamina de pasta de full
  • 4 porros
  • 3 tomàquets vermells
  • 200 gr de formatge de cabra
  • Panses
  • Pinyons
  • Orenga
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Netegem els porros i els tallem a rodanxes fines.

En una paella amb oli sofregim els porros amb sal i pebre durant uns minuts, quan estiguin cuits afegim un grapat de panses i pinyons. (Abans els he posat a remullar una mica amb aigua calenta per que s'hidratin)

Folrem un motlle per anar al forn amb la pasta de full. Amb una forquilla punxem la base i ho posem a coure al forn ja calent uns deu minuts.

Després ho retirem del forn i ho cobrim amb els porros, els tomàquets tallats a rodanxes, el formatge esmicolat, una mica d'orenga, un raig d'oli i sal.

Ho acabem de coure al forn fins que el formatge estigui fos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada