- 1 lamina de pasta de full
- 4 porros
- 3 tomàquets vermells
- 200 gr de formatge de cabra
- Panses
- Pinyons
- Orenga
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Netegem els porros i els tallem a rodanxes fines.
En una paella amb oli sofregim els porros amb sal i pebre durant uns minuts, quan estiguin cuits afegim un grapat de panses i pinyons. (Abans els he posat a remullar una mica amb aigua calenta per que s'hidratin)
Folrem un motlle per anar al forn amb la pasta de full. Amb una forquilla punxem la base i ho posem a coure al forn ja calent uns deu minuts.
Després ho retirem del forn i ho cobrim amb els porros, els tomàquets tallats a rodanxes, el formatge esmicolat, una mica d'orenga, un raig d'oli i sal.
Ho acabem de coure al forn fins que el formatge estigui fos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada