divendres, 2 d’agost del 2013

Vichyssoise


  • 8 porros
  • 1 o 2 patates
  • Mantega
  • 1 pastilla de brou de pollastre concentrat
  • Aigua
  • Sal i pebre blanc
  • ¼ de litre de crema de llet 

Tallar els porros a rodanxes. En una olla desfer la mantega i sofregir els porros sense deixar-los enrossir.

Quan estiguin tous i transparents afegir-hi la patata tallada ben fina.

Remenar-ho tot i afegir aigua fins a cobrir-ho, quan arrenqui el bull, afegir la pastilla de brou desfeta i si cal sal. Deixar bullir uns 20 minuts, fins que les patates estiguin cuites.

Retirar del foc i triturar amb la batedora, afegir una mica de pebre blanc, si ha quedat molt espès, afegir més aigua, fins que aconseguiu la textura que més agradi.

Deixar refredar a la nevera i abans de servir s’hi afegeix la crema de llet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada