- 400 gr de mongeta tendra (fesolets)
- 400 gr mongeta blanca cuita
- 2 o 3 tomàquets d’amanir
- 1 ceba tendra grossa
- 2 ous durs
- Salsa vinagreta
Tallem la mongeta tendra a trossets petits i la posem a bullir en una olla amb aigua i sal. Quan estigui cuita, l’escorrem, la deixem refredar i la reservem.
Tallem a trossos els tomàquets, la ceba, i els ous durs.
En una safata, barregem les dues classes de mongetes i la resta dels ingredients.
Ho amanim amb salsa vinagreta.
La salsa vinagreta consta d'una mica de sal, pebre negre mòlt i una part de vinagre (de poma, de vi de xerès o Mòdena) per tres d'oli d'oliva.
La manera més efectiva per emulsionar l'oli i el vinagre es una batedora, o en una ampolla de vidre i agitar per barrejar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada