dijous, 15 d’agost del 2013

Rotllets de pernil dolç amb formatge


  • Uns talls de pernil dolç quadrats
  • Una terrina de formatge “Filadelfia”
  • Mantega
  • Sucre

S’estenen els talls de pernils dolç sobre el taulell de la cuina.

Omplim una manega pastissera amb el formatge Filadelfia, (es pot barrejar amb altre tipus de formatge).

En un cantó del pernil hi posem una mica d'aquest formatge i l'enrotllem formant un tub.

Es poden servir de la mida que han quedat però jo els parteixo per la meitat. S'hi tira sucre per sobre i es crema, (com si creméssim la crema de Sant Josep).

Després es desfà la mantega com si fos pomada i amb una mànega pastissera adornem els rotllets de pernil.

També:
El formatge es pot barrejar amb panses i pinyons, prèviament escaldats amb aigua calenta. I es procedeix de la mateixa manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada