dimecres, 28 de novembre del 2018

Carn estofada amb llémenes


  • 400 gr de carn de vedella
  • 1 ceba grossa
  • 4 grans d'alls
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 pastanagues
  • 2 naps
  • Llengua de bou o llémena (bolets) 
  • 2 fulles de llorer
  • Un grapat d'avellanes torrades
  • Polpa de nyores
  • Conyac
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negre

En una cassola amb oli sofregim la carn salpebrada fins que estigui daurada.

Afegim la ceba i els alls tallat petit, les fulles de llorer i ho deixarem coure a foc suau.

Quan comenci a agafar color hi afegim un raig de conyac i ho deixem reduir.

Afegim els tomàquets tallats a trossos i les pastanagues a rodanxes. Ho deixem una mica i després o cobrim amb aigua o brou.

Hi afegim els bolets i els naps tallats a trossos.

Fem una picada amb avellanes, julivert i una mica de polpa de nyora i ho aboquem a la cassola.

Ho deixem coure a foc lent i amb la cassola tapada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada