- 400 gr de carn de vedella
- 1 ceba grossa
- 4 grans d'alls
- 2 tomàquets madurs
- 2 pastanagues
- 2 naps
- Llengua de bou o llémena (bolets)
- 2 fulles de llorer
- Un grapat d'avellanes torrades
- Polpa de nyores
- Conyac
- Julivert
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negre
En una cassola amb oli sofregim la carn salpebrada fins que estigui daurada.
Afegim la ceba i els alls tallat petit, les fulles de llorer i ho deixarem coure a foc suau.
Quan comenci a agafar color hi afegim un raig de conyac i ho deixem reduir.
Afegim els tomàquets tallats a trossos i les pastanagues a rodanxes. Ho deixem una mica i després o cobrim amb aigua o brou.
Hi afegim els bolets i els naps tallats a trossos.
Fem una picada amb avellanes, julivert i una mica de polpa de nyora i ho aboquem a la cassola.
Ho deixem coure a foc lent i amb la cassola tapada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada