- 1 conill
- 4 carxofes
- Uns quants bolets
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 2 grans d’all
- Un grapat de nous
- Julivert
- Una llesca de pa
- Un raig de vi blanc
- Brou
- Farigola
- Llorer
- Farina
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Pelem i tallem les carxofes en quatre talls, les enfarinem i fregim en abundant oli calent.
En una cassola amb oli sofregim el conill salpebrat i el reservem. En el mateix oli fregim els alls i la llesca de pa; també ho reservem per a la picada.
A la mateixa cassola sofregim la ceba picada, el tomàquet ratllat, el llorer i la farigola. Ho deixem coure.
Preparem la picada amb els alls i el pa fregit, les nous, el fetge del conill, una mica de julivert i el vi.
Incorporem a la cassola el conill, la picada, els bolets i el brou. Rectifiquem de sal. Passada una estona hi afegim les carxofes, ho deixem coure a foc lent fins que estigui cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada