- 12 calamars mitjans
- 300 gr carn picada de porc
- 300 gr carn picada de vedella
- 3 cebes
- 3 tomàquets
- 2 ous durs
- Un raig de vi blanc
- Farina
- Brou de peix
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre
Per fer la picada:
- 3 grans d'all
- Julivert
- Un grapat d'ametlles torrades
Sofregim la ceba trinxada amb oli, quan estigui transparent hi incorporem la carn picada, les ales i potes dels calamars tallat petit. Salpebrem. Quan estigui cuit ho reservem.
Trinxem l'ou dur i el barregem amb la carn que tenim reservada.
Farcirem els calamars amb la carn. Un cop plens els tanquem amb un escuradents. Els fregim enfarinats i els reservem.
L’oli de fregir els calamars ho colarem i l'aprofitarem per fer el sofregit. En una cassola sofregim la ceba trinxada, quan ha agafat color hi afegim el tomàquet ratllat.
Després hi aboquem el vi i deixem que s'evapori, passat uns minuts ja hi podrem posar els calamars i el brou de peix calent, ho deixem coure fins que estiguin tous.
Farem la picada i la tirarem a la cassola quan faltin 5 minuts per acabar la cocció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada