divendres, 6 de març del 2015

Arròs amb galeres



  • 200 gr arròs
  • 12 galeres
  • 1 ceba grossa
  • 1 tomàquet
  • 6 alls tendres
  • 2 carxofes
  • Brou de peix
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal

En una cassola amb oli fregir les galeres salades. Les reservem. En el mateix oli sofregim la ceba tallada petita, quan sigui rossa, afegiu els alls tendres. Li donem unes voltes i hi afegim el tomàquet ratllat, el sofregim.

Hi tirem l'arròs, el sofregim un parell de minuts i incorporem el brou calent, les carxofes a trossos i les galeres. Ho deixem coure. Rectifiquem de sal. Hi tirem una picada d'all i julivert.

Tanquem el foc i ho deixem reposar durant un parell de minuts abans de servir.

Recepta per a dues persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada