- 300 gr de cigrons secs, (els podem utilitzar ja bullits)
- 400 gr de bacallà dessalat
- 400 gr d'espinacs
- 1 ceba grossa
- 3 grans d'alls
- 2 tomàquets
- 1 cullerada de postres de pebre vermell
- Oli d'oliva
- Sal
Posem en remull els cigrons la nit abans.
Posem una olla al foc amb aigua, sal i un parell de fulles de llorer. Quan arranqui el bull, hi tirem els cigrons escorreguts i els deixem coure fins que estiguin tous.
En una cassola amb oli sofregim la ceba trinxada i els alls, després els tomàquets ratllats.
Afegim el pebre vermell i deixem coure el sofregit.
Aboquem els espinacs a la cassola, donem un parell de voltes i afegim brou de bullir els cigrons (o aigua calenta). Quan els espinacs estiguin cuits hi afegim els cigrons i el bacallà i deixeu coure uns minuts més.
També hi podem posar uns ous durs partits per la meitat.
També podem fregir una llesca de pa i en un morter la piquem junt amb el rovell d'ou dur i aboquem aquesta picada a la cassola. A l'hora de servir i posem la clara de l'ou dur trinxada per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada