- Carxofes
- Cloïsses grosses
- Ceba
- Alls
- Julivert
- Farina
- Vi blanc
- Brou de peix
- Avellanes torrades
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
En una cassola amb oli sofregim la ceba tallada ben fina, quan estigui transparent afegim julivert i alls picats, sofregim, després hi aboquem un raig de vi blanc, hi tirem una cullerada de farina i deixem coure una mica.
Netegem les carxofes i les tallem en quatre trossos. Les tirem a la cassola i les cobrim amb brou de peix calent. Rectifiquem de sal i pebre.
Fem una picada amb les avellanes, un gra d’all i una llesqueta petita de pa fregit.
Quan les carxofes estiguin casi cuites hi tirem la picada i després les cloïsses. Un xup xup i ja estarà llest.
Les cloïsses les podem obrir en un pot a part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada