divendres, 6 de març del 2015

Carxofes amb cloïsses


  • Carxofes
  • Cloïsses grosses
  • Ceba
  • Alls
  • Julivert
  • Farina
  • Vi blanc
  • Brou de peix
  • Avellanes torrades
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

En una cassola amb oli sofregim la ceba tallada ben fina, quan estigui transparent afegim julivert i alls picats, sofregim, després hi aboquem un raig de vi blanc, hi tirem una cullerada de farina i deixem coure una mica.

Netegem les carxofes i les tallem en quatre trossos. Les tirem a la cassola i les cobrim amb brou de peix calent. Rectifiquem de sal i pebre.

Fem una picada amb les avellanes, un gra d’all i una llesqueta petita de pa fregit.

Quan les carxofes estiguin casi cuites hi tirem la picada i després les cloïsses. Un xup xup i ja estarà llest.

Les cloïsses les podem obrir en un pot a part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada