- 1 espatlla o cuixa de cabrit
- 3 cebes
- 2 tomàquets
- 6 dents d'alls
- Un raig de conyac
- 1 branca de canyella
- Farigola
- Llorer
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- Bolets
- Patates
Escalfem el forn a 190 graus.
Salpebrem la carn i la posem en una safata per anar al forn amb un bon raig d'oli.
També hi posem la ceba tallada a juliana, els tomàquets a quarts i els alls pelats. La branca de canyella, la farigola i el llorer. Una mica de sal i un raig d'oli per sobre de tot. Ho posem a coure al forn.
Quan hagi agafat color hi tirarem un raig de conyac. Si fes falta hi tirem una mica d'aigua.
Mentre cou la carn fregirem els bolets, i els reservem. També fregirem les patates i les reservem.
Quan la carn estigui cuita, afegirem a la safata els bolets i les patates i ho deixarem al forn uns minuts.
Salpebrem la carn i la posem en una safata per anar al forn amb un bon raig d'oli.
També hi posem la ceba tallada a juliana, els tomàquets a quarts i els alls pelats. La branca de canyella, la farigola i el llorer. Una mica de sal i un raig d'oli per sobre de tot. Ho posem a coure al forn.
Quan hagi agafat color hi tirarem un raig de conyac. Si fes falta hi tirem una mica d'aigua.
Mentre cou la carn fregirem els bolets, i els reservem. També fregirem les patates i les reservem.
Quan la carn estigui cuita, afegirem a la safata els bolets i les patates i ho deixarem al forn uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada